Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51

Meer dan kozijnen

Meer dan kozijnen

KKFH is meer dan alleen kozijnen. Bij ons staan uw wensen centraal. Wij overtreffen graag uw verwachtingen door u op elk vlak van onze samenwerking méér en beter te bieden. Dit ziet u niet alleen terug in de kwaliteit van onze producten, maar ook in onze persoonlijke en professionele dienstverlening.

Ervaren technisch adviseurs

KKFH denkt graag met u mee. Onze ervaren technisch adviseurs staan te allen tijde voor uw klaar. Of u nu een vraag heeft die telefonisch afgehandeld kan worden of dat de maatvoering op locatie bepaald moet worden – onze adviseurs staan klaar om u te ondersteunen.

Met de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing regeling (ISDE) is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor het isoleren van een woning. Dit maakt het mogelijk om kunststof kozijnen voordelig te vervangen en de woning te verduurzamen. Ook hierbij kunnen onze adviseurs u helpen. Wij informeren u graag over de voordelen voor uw klant en adviseren over de aanvraag.

Showroom

KKFH biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze showroom in Heerenveen, waar diverse showroommodellen en proefstukken op groot formaat staan. U kunt uw klanten hier zelf ontvangen, maar onze technisch adviseurs kunnen dit ook voor u uit handen nemen. Met hun gedegen kennis en expertise kunnen zij uw klanten goed adviseren over o.a. het materiaal en structuren, maar ook over andere toebehoren als raambekleding.

Snelle levering met het 24/5 concept

Als zzp’er of aannemer is het niet altijd mogelijk om vooruit te plannen en moet u ook ad-hoc kunnen schakelen. Bij KKFH snappen wij dit als geen ander. Met het 24/5 concept garanderen wij u een snelle levering van kunststof kozijnen en deuren. Bij een aanvraag ontvangt u binnen 24 uur reactie met een concrete offerte en – indien akkoord – kunt u na 5 werkdagen uw producten al ophalen.

Eigen productie en montage

Bij KKFH profiteert u van de professionaliteit van een grote organisatie, maar de flexibiliteit en het ondernemerschap van een klein bedrijf. Wij fabriceren zelf al onze producten, waardoor het mogelijk is om producten precies zo te maken zoals onze klanten dat willen. Voor u betekent dit:

  • Een professionele in- en nameet service en een goede opleverservice.
  • Zolang het technisch mogelijk is, wij alle producten voor u en uw klanten op maat kunnen maken.
  • U gebruik kunt maken van onze ervaren en vakkundige monteurs om de producten te monteren.
  • Dat wij al uw verwachtingen kunnen waarmaken én overtreffen.
  • Levering op locatie.

Eigen service afdeling

KKFH heeft naast een eigen professionele fabriek en montageteam, ook een eigen service afdeling. Onze deskundige service medewerkers staan voor u klaar om alle voorkomende service- en garantiewerkzaamheden uit te voeren. Voor u betekent dit:

  • Dat u bij ons terecht kunt voor onderhoud, reparaties, garanties of upgrading van onze kunststof producten.
  • Ervaren en oplossingsgerichte servicemonteurs tot u beschikking heeft.
  • Dat wij u optimaal kunnen bedienen met méér en beter.

Altijd dichtbij

Ons primaire verzorgingsgebied ligt in een straal van ongeveer tachtig kilometer rondom Heerenveen. Zakelijke klanten uit Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel, kunnen bij ons terecht voor hun kunststof producten. Zo zijn we altijd in de buurt voor onze klanten. Wel zo handig en persoonlijk!

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.